Mudmaniacs Mudparty 2010

Evenementen en terreinen
Terrein gevonden waar gereden mag/kan worden? Vertel het hier! Ook beschrijvingen van-, of verslagen van bezoeken aan- bestaande terreinen of evenementen kun je hier kwijt.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Offroadrunner
Beheerder
Berichten: 9882
Lid geworden op: 09 mei 2007 21:58
Kenteken: 63-ZB-67
Type: LJ80Q
Bouwjaar: 18 apr 1981
Locatie: 52°09'44.86"N 5°18'38.45"E
Contacteer:

Mudmaniacs Mudparty 2010

Bericht door Offroadrunner »

Hallo,Het is weer bijna zover, de jaarlijkse Mudmaniacs Mudparty zit er aan te komen. Door organisatorische redenen zijn we er dit jaar wat laat bij met de bekendmaking, maar daarom hoeft het niet minder gezellig te worden.

De Mudparty zal zoals meestal weer op de Landsard in Veldhoven plaats vinden en wel op 30 & 31 Oktober. Voor de echte die-hards die uiteraard twee volle dagen willen rijden is er weer slaapgelegenheid.

Ook zal er op het terrein zelf de hele dag koffie en rond het middag uur ook weer catering aanwezig zijn, zodat het thuis vullen van een broodtrommeltje en een thermosfles overbodig is. Op dit moment ligt het terrein er in ieder geval uitdagend en modderig bij, zodat de echte modderfreaks voldoende aan hun trekken zullen komen. Maar ook voor de terreinrijder die liever minder diepe modder heeft zijn er ook nog paden en stukken genoeg over om toch met een redelijk standaard wagen voldoende plezier te kunnen beleven.

Kortom voor ieder wat wils. We verwachten ondanks de late bekendmaking toch een goede opkomst zodat het voor iedereen een gezellig weekend kan worden waar vooral terreinrijden en gezelligheid voorop staat, file rijden doen we op de snelweg al genoeg !

Groeten en tot 30 & 31 Oktober

De Mudmaniacs: Ard, Bart, Erwin, Francesco, Jan, Marc, Michel, Paul, Piet, Pieter, Wim
http://www.mudmaniacs.nl
Groeten / Grüße / Regards, ]-[arold
Afbeelding
WWW.OFFROADRUNNER.NL
LJ80-traveling to: Andorra, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Luxembourg, Monaco, Norway, Poland

Gebruikersavatar
Tinus
Berichten: 660
Lid geworden op: 13 mei 2007 22:06
Locatie: Langeraar
Contacteer:

Re: Mudmaniacs Mudparty 2010

Bericht door Tinus »

zomaar weer eens kans dat ik van de partij ben :mrgreen:
Afbeelding

Plaats reactie