Official worden bij het NK Offroad Racing?

Evenementen en terreinen
Terrein gevonden waar gereden mag/kan worden? Vertel het hier! Ook beschrijvingen van-, of verslagen van bezoeken aan- bestaande terreinen of evenementen kun je hier kwijt.
Plaats reactie
niels

Official worden bij het NK Offroad Racing?

Bericht door niels » 08 okt 2010 00:12

Hallo dan,

De NTA zoekt mensen die zin hebben om mee te helpen bij de organisatie van het NK Offroad Racing. Ooit bekend als 'long distance trail', en toen kon je nog met een LJ-80 met een 1300tje meedoen en goed scoren. Da's wel ff terug, maar misschien zijn er mensen die het leuk vinden om weer wat herinneringen op te halen en bijvoorbeeld als poster een dag of een weekeinde plezier te maken. Eten enzovoorts inclusief, net als vrienden onder de rijders :alien:

Als je zin hebt om het eens van dichtbij te bekijken, neem dan vooral contact op met Peter Zondag. Zowieso is dit weekeinde niet het enige evenement, in november is er een wedstrijd in Hardenberg, erg tof wordt dat (!)


Het bericht van de NTA:

" Zoals bekend hebben wij komend weekend onze strandrace te Wijk aan zee. Gezien het feit dat we een zeer groot deelnemersaantal hebben
komen we momenteel mensen te kort om ons te assisteren. Wij zoeken mensen die op de baan willen helpen maar ook voor de tijdwaarneming.
Zouden jullie alstublieft in jullie agenda's willen kijken of jullie tijd hebben of eventueel iemand weten om ons te helpen. Wij verzorgen een lunchpakket,
voor de zaterdagavond een avondmaal in de bunker en een onkostenvergoeding. En natuurlijk niet te vergeten de beste plaatsen om het evenement te beleven.
Ook bent u tijdens het evenement verzekert via de KNAF.

Graag ontvang ik uw reactie per telefoon aangezien we vanaf vrijdag al op het strand zijn om op te bouwen.

Voor verdere informatie omtrent deelnemers of andere feiten verwijs ik u graag naar www.rallymaniacs.nl.


Met sportieve groeten,

Peter Zondag
Stichting NTA
tel. 0653359598"

Plaats reactie