11e Internationale Suzuki treffen Saverne

Evenementen en terreinen
Terrein gevonden waar gereden mag/kan worden? Vertel het hier! Ook beschrijvingen van-, of verslagen van bezoeken aan- bestaande terreinen of evenementen kun je hier kwijt.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Offroadrunner
Beheerder
Berichten: 9852
Lid geworden op: 09 mei 2007 21:58
Kenteken: 63-ZB-67
Type: LJ80Q
Bouwjaar: 18 apr 1981
Locatie: 52°09'44.86"N 5°18'38.45"E
Contacteer:

11e Internationale Suzuki treffen Saverne

Bericht door Offroadrunner »

Gewoontegetrouw staat het eerste weekend van juni weer het Internationale Suzukitreffen in Saverne gepland!
Dit keer kan met zelfs vanaf donderdagmiddag het terrein betreden, en op vrijdag een dag extra vrij rijden. Wil je dat, dan zijn er uiteraard wel wat extra kosten aan verbonden. Wil je dat niet, dan kom je gewoon op vrijdagmiddag en is het terrein vanaf de zaterdag voor je beschikbaar.

Ook gewoontegetrouw is dat de gezelligheid buitengewoon is, dat het weer in 99% van alle meetings zo rond de 25 á 30 graden zal liggen (op die enkele hagelbui na), en dat de organisatie voor de liefhebbers weer een leuke competitie organiseert met leuke proeven. Een soort trialproeven op snelheid. Ook zal de rock crawling weer op het programma staan. Allemaal erg leuk om naar te kijken, maar wil je dat niet, dan is er nog genoeg terrein over om zelf vrij te gaan rijden.
's Avonds genoeg gezelligheid en drank ter beschikking tijdens de klanken van live muziek.

Uiteraard zullen de Suzuki Samurai en SJ- modellen de overhand hebben tijdens de meeting, maar ook de Jimny's, Vitara's en uiteraard de LJ80's zullen ruim vertegenwoordigd zijn, afkomstig uit Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, Zwitserland en Spanje.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van de organisatie (Binnenkort beschikbaar). Daar kan je ook foto's en filmpjes bekijken van voorgaande edities.
Ook staan hier nog wat plaatjes van mij van de 2008 editie.
Groeten / Grüße / Regards, ]-[arold
Afbeelding
WWW.OFFROADRUNNER.NL
LJ80-traveling to: Poland, France, Italy, Norway, Denmark, Germany, Belgium, Luxembourg, Monaco, Andorra

Plaats reactie