1 mei treffen

Evenementen en terreinen
Terrein gevonden waar gereden mag/kan worden? Vertel het hier! Ook beschrijvingen van-, of verslagen van bezoeken aan- bestaande terreinen of evenementen kun je hier kwijt.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Offroadrunner
Beheerder
Beheerder
Berichten: 10020
Lid geworden op: 09 mei 2007 21:58
Kenteken: 63-ZB-67
Type: LJ80Q
Bouwjaar: 18 apr 1981
Locatie: 52°09'44.86"N 5°18'38.45"E
Contacteer:

1 mei treffen

Bericht door Offroadrunner »

Op zondag 1 mei organiseert Billy weer zijn jaarlijkse 1 mei treffen. De laatste 2 jaar kon dit treffen vanwege Corona geen doorgang krijgen, en vaak valt 1 mei niet in het weekend dus net zo vaak kunnen wij hem niet bezoeken. Dit jaar kan dat wel, al kost het je een vrije maandag om weer thuis te komen... Het treffen vind plaats in Weinheim op een stukje privé grond van een vriend van Billy alwaar gekampeerd kan worden, er 's avonds gegrilld en gedronken kan worden, en vanwaar er gestart wordt voor een tour door de omgeving! Er zijn al 3 Nederlandse deelnemers aangemeld maar het zou natuurlijk leuk zijn als er nog meer mensen de reis naar Weinheim (+/- 450 km vanuit Utrecht) durven te ondernemen!
Aanmelden doe je door even een berichtje te plaatsen op het forum van onze Duitse vrienden. Kan ook gewoon in het Nederlands, ze begrijpen je heus wel! :mrgreen: :facebook
Groeten / Grüße / Regards, ]-[arold
Afbeelding
WWW.OFFROADRUNNER.NL
LJ80-traveling to: Andorra, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Luxembourg, Monaco, Norway, Poland
Plaats reactie