Friesland meeting 29 augustus 2015 deelnemers gezocht

Op zoek naar een LJ80 of dat ene onderdeel voor je gekoesterde LJ80? Alleen voor niet-commercieel gebruik.
Plaats reactie
Pieter Visser
Berichten: 70
Lid geworden op: 21 jun 2007 20:57

Friesland meeting 29 augustus 2015 deelnemers gezocht

Bericht door Pieter Visser »

Bericht wijzigen Reageer met citaat
Bericht GEZOCHT AANMELDINGEN VOOR MEETING FRIESLAND 29 augustus 2015
Beste LJ liefhebbers,

Recent is de stichting tot behoud van LJ in het leven geroepen, en de stichting wil graag een weekend organiseren waar alle liefhebbers welkom zijn, een weiland van 5000 m2 staat ter beschikking voor kamperen en een zandbak is aanwezig voor de zandliefhebbers.

De bedoeling is een gezellig samenzijn met kampvuur en BBQ en de nodige kratjes bier en een rondritje in de omgeving .

Op zaterdag of zondag willen we twee concoursen organiseren, eentje voor meest originele LJ en eentje van mooiste LJ al dan niet origineel., er zullen per categorie 3 prijzen beschikbaar worden gesteld.

De jury zal bestaan uit 3 personen waaronder Pieter Visser , als meest origineel freak, maar hij zal worden begeleid door twee door jullie zelf aan te dragen forum of Lj liefhebbers.

LET OP DEELNEMERS AAN DE JURY, MOGEN GEEN EIGEN AUTO'S INBRENGEN !! ( dus geen concurrentie is er te verwachten van Pieter zelf zijn auto's doen niet mee)

Kosten van het weekens zullen worden gedragen door de stichting incl. het verzorgen van de prijzen welke een totale waardebon vertegenwoordigen van eur 50,00 derde prijs en tweede prijs eur 100 en eerste prijs 150 te besteden in de webshop van eljee holland

AANMELDINGEN ; eljeeholland@gmail.com aanbevelingen naar een ieder die je kent in binnen en buitenland is zeer welkom, bij minder dan 25 deelnemers kan worden overwogen het niet door te laten gaan of uit ter stellen naar mei 2016 Als we erg veel auto's op bezoek krijgen, gaan we ook nog een prijs uitreiken voor de deelnemer die het verste weg komt met zijn LJ en eentje voor de meest lelijke LJ van het weekend.
Plaats reactie